Kollegieværelserne

Værelsespriser

Huslejen varierer fra kr. 2800 for de mindste værelser til kr. 4850 for dobbeltværelser. For hovedparten af værelserne er huslejen kr. 3250,- inkl. vand, varme, el, sæbe, rengøringsmidler og wi-fi.

Værelsesbeskrivelse

Kollegiet består af en to-etager høj bygning (værelse 1-62), samt yderligere to tilbygninger (værelse 64-71 og 76-80), 74 værelser i alt.


Værelse 1 til 62 (inklusiv)

Du har eget værelse. Værelset er omkring 15 m². Det har et indbygget spejlgarderobeskab med en dør og en vask. Du deler et toilet, brusekabine og en lille entre med en anden beboer. Hvert værelse er indrettet med et klædeskab. Du kan ved behov låne seng, skrivebord, stol og lampe. Du skal selv medbringe dyne og pude.Alle værelser har enkeltmandsseng, (B: 90 cm / L: 200 cm / H: 31 cm).

Annekset (værelse 64-71 inklusiv)

Denne del af kollegiet er anderledes end den resterende del. Her deler 8 beboere køkken samt toilet og bad. Der er 3 badeværelser i denne fløj.

På værelserne findes et klædeskab samt standardinventar (seng, skrivebord, stol, skrivebordslampe og skraldespand). Du skal selv medbringe dyne og pude.

VIGTIGT

Venligst medbring dine egne lagner, dyne, dynebetræk, pude, pudebetræk osv.

Disse og eventuelle andre møbler du måtte have brug for kan købes i IKEA, som kun er en S-togsstation væk.

Værelserne udlejes mindst 6 måneder eller mere så længe lejeren opfylder betingelserne for opholdet.