Fælleslokaler

Der er 3 køkkener på kollegiet og cirka 20 personer deler ét køkken. Køkkenerne er udstyret med service, gryder, køleskab, fryser, elkedel, brødrister mm.

Hvert køkken har sit eget regelsæt. Reglerne er udarbejdet af beboerne ved køkkenmøderne. Et rengøringsfirma er ansat til at gøre rent på korridorer, fællesrum og køkkengulvene. Beboerne er selv ansvarlige for at gøre rent efter sig selv efter madlavning.

Der er gratis trådløst internet på værelserne.

Hvis ikke man overholder køkkenernes regelsæt, kan det udløse advarsel og i særlige tilfælde i sidste ende føre til opsigelse af kollegieværelset uden returnering af depositum.


Det Orange Køkken (som i dag er malet hvidt)

Det Orange Køkken er beliggende i stueetagen. Det bruges kun af beboere i stueetagen fra rum 1-18.


Det Blå Køkken

Det Blå Køkken er ligger også i stueetagen. Det bruges kun af beboere i stueetagen fra rum 44-62.


Køkkenet Ovenpå

Køkkenet Ovenpå ligger på første sal. Det bruges kun af beboere på første sal fra rum 19-38.

Pianoroom

Pianorum

Alle har ret til at benytte Pianorummet, bare man efterlader det pænt og ryddeligt. Man kan også reservere pianorummet til privat brug. Man kan dog ikke hindre andre i at være i Pianorummet samtidig. Hvis man holder sammenkomster i Pianorummet skal oprydning ske senest kl. 12.00 den efterfølgende dag.


Vaskerum

I kælderen finder du vaskefaciliteter. Du skal betale for din vask ved at bruge dit vaskekort. Det koster 20 kr. for hver vask og 20 kroner at tumble/tørre.


Fryserfaciliteter

Du har mulighed for at benytte kollegiets frysere. Vi anbefaler tydelig mærkning herunder navn og værelsesnumner.


Grill

På Fortunkollegiet råder vi over et antal kulgril samt en gasgrill. Det er til fri afbenyttelse. Husk at rengøre efter brug. Hvis man vil grille opfordrer, vi til at man sender en besked på FB – gerne dagen før – om at man griller. Så kan flere udnytte at grillen er tændt.